cover

Gå til ▷▷

Find det det samlede program for Original her >>

En aften for alle sanser

Renæssanance-buffet med årstidens lækkerier krydret med

finurlige gøglere, lystige musikanter og små overraskelser anno 1517.

 

Farverig, fuldkrydret og fornøjelig.

Det er den oplevelse, der venter, når Hertug Hans Festival byder til en anderledes gå-i-byen-oplevelse med velsmagende mad fra de historiske kogebøger tilsat et strejf af nutiden og altså garneret med dygtige kunstnere og gøglere, der nok skal formå at få både småfolk og godtfolk til at more sig. 

 

Lørdag den 3. juni klokken 17.30-21.30

 

Menuen består af:

En fyldig suppe 

Lutendranck-marineret vildtpaté,

dertil salat med havtorn og dressing
Grillet kylling, med spændende spidskål

Confiteret svinenakke med krydrede, bagte æbler, rosiner og løg

 

Flere rustikke salater med grovkornet knas

Ingefærpuré

Hjemmerørt grovkornet

renæssancesennep


Brød med bid i

Kryddersmør med datidens urter. 

Rabarbertærte og frisk frugt med afdryppet Vanilla rørt tykmælk

Dertil serveres et glas lutendrank

 

Pris: 149,00 pr. person

Der er et begrænset antal billetter, der sælges efter først til mølle-princippet hos Visithaderslev ved Haderslev Bibliotek.

 

Gå ikke glip af en uforglemmelig oplevelse.