cover

Gå til ▷▷

Hertug Hans Festival

i reformationens tegn

Så er nedtællingen til Hertug Hans Festival 2017 i fuld gang.

Fra den 2. til den 4. juni bliver der skrevet historie i Haderslev, når det officielle Danmark med dronningen, regeringen og kirkefolk fra nær og fjern i spidsen markerer 500-året for reformationens gennemførelse i 1517. Martin Luthers tanker blev som det første sted i det, som vi i dag kalder Danmark, gennemført i Haderslev - Nordens Wittenberg. 

500 året bliver i de kommende måneder fejret med en lang række arrangementer i Haderslev. De kulminerer under Hertug Hans Festival fredag, lørdag og søndag. 

Hertug Hans Festival er selvfølgelig med i markeringen. Festivallen trækker reformationens tid og tanker helt ned i jordhøjde med sjove fortællinger og oplevelser, musik, gøgl og masser af riddere og drabanter - samt ikke mindst spændende markedsfolk, der formidler tidens håndværk og levevis. Kom og oplev Haderslev i fortid og nutid på én gang, og mærk stemningen fra 1500-tallet under Hertug Hans Festival.

Hertug Hans Festival gør historien levende - for store og små. 

 

 

 

  

Original

Festivallen i 2015 løb af stablen samtidig med en række andre store events i byen. Det har vi kaldt ORIGINAL. Det gør vi også i år. Bliv opdateret omkring hele eventet originalhaderslev.dk eller på Facebook

 

Skal du også være med?

Du kan stadig nå at komme med. Har du et håndværk eller andet, der skal med på det historiske marked? Eller har du bare nogle hænder, der vil hjælpe på festivalen? Tilmeld dig her.

Tilmeld bod til det historiske marked på festivalen Tilmeld dig som hjælper til festivalen