cover

Gå til ▷▷

Hertug Hans Festival

i reformationens tegn

Så er nedtællingen til Hertug Hans Festival 2017 i fuld gang.

Fra den 2. til den 4. juni bliver der skrevet historie i Haderslev, når det officielle Danmark med dronningen, regeringen og kirkefolk fra nær og fjern i spidsen markerer 500-året for reformationens gennemførelse i 1517. Martin Luthers tanker blev som det første sted i det, som vi i dag kalder Danmark, gennemført i Haderslev - Nordens Wittenberg. 

500 året bliver i de kommende måneder fejret med en lang række arrangementer i Haderslev. De kulminerer under Hertug Hans Festival fredag, lørdag og søndag. 

Hertug Hans Festival er selvfølgelig med i markeringen. Festivallen trækker reformationens tid og tanker helt ned i jordhøjde med sjove fortællinger og oplevelser, musik, gøgl og masser af riddere og drabanter - samt ikke mindst spændende markedsfolk, der formidler tidens håndværk og levevis. Kom og oplev Haderslev i fortid og nutid på én gang, og mærk stemningen fra 1500-tallet under Hertug Hans Festival.

Hertug Hans Festival gør historien levende - for store og små. 

  

Original

Hertug Hans Festival har siden 2015 løbet af stablen samtidig med en række andre store events i byen. Det sker i samarbejdet ORIGINAL. Det gør vi også i år. Bliv opdateret omkring hele eventet originalhaderslev.dk eller på Facebook