Gå til ▷▷

Solen skinner, markedsfolkene er på plads og et stort program med oplevelser for alle sanser venter, når Hertug Hans Festival lørdag og søndag giver den fuld gas med et sandt overflødighedshorn af gøgl og ballade, musik og stemning. Husk at komme til den store ridderturnering i Haderslevs smukke Damparken klokken 14 lørdag eller klokken 15 søndag, og overvej også om du ikke har lyst til at møde de herlige og drabelige Bispens Drabanter i et kampshow lørdag klokken 15.

Hvis du endnu ikke har købt billet til det historiske taffel lørdag aften klokken 18.30, så er der stadig nogle tilbage. Der venter dig en eksklusiv oplevelse med fremragende mad som den blev spist af konger og hertuger samt masser af sjov. Billetterne koster 225 kroner pr. styk - inklusiv et glas vin og underholdning. De kan købes i taffeltetet i den historiske landsby i Damparken i Haderslev.

Hvad er Hertug Hans Festivalen

Hertug Hans Festival er Haderslevs historiske festival, der gør den sønderjyske domkirkebys enestående historie levende. Kom og oplev byen i fortid og nutid på én gang, og mærk stemningen fra 1500-tallet. 

 

Billeder fra 2015-festivallen

  

Original

Festivallen i 2015 løb af stablen samtidig med en række andre store events i byen. Det har vi kaldt ORIGINAL. Det gør vi også i år. Bliv opdateret omkring hele eventet originalhaderslev.dk eller på Facebook

 

Skal du også være med?

Du kan stadig nå at komme med. Har du et håndværk eller andet, der skal med på det historiske marked? Eller har du bare nogle hænder, der vil hjælpe på festivalen? Tilmeld dig her.

Tilmeld bod til det historiske marked på festivalen Tilmeld dig som hjælper til festivalen