cover

Gå til ▷▷

Sæt kryds i kalenderen

Som sædvanlig glæder vi os til Hertug Hans Festival, der som altid finder sted i den første weekend i juni - altså fra den 1.-3. juni 2018. Husk at sætte kryds i kalenderen. Meget mere følger snart. 

Tak for i år - og på gensyn 2018

Hertug Hans Festival siger 1000 tak til alle gæster fra nær og fjern, der var med til at gøre den historiske festival fra den 2. til den 4. juni 2017 til en helt særlig og dejlig begivenhed, som vil blive husket meget længe. 

Der blev på enhver måde skrevet historie i Haderslev i år - med flere end 10.000 gæster gennem parken fra fredag til søndag, sol og vind i passende mængder og masser af højt humør og oplevelser kunne vi ikke ønske os mere. Mindst 1500 skolebørn var alene fredag formiddag forbi. 

Hertug Hans Festival vil gerne rette en meget varm tak til den uforlignelige Mester Peder & Ildknægten, finurlige Moro, de fantastisk dygtige musikere fra Lurifas, den modige Ridder Ole & Ildhesten, Ridder Martin og hans tapre - og tørstige - svende, de lystige og altid kampklare drabanter fra Spøttrup Borg samt ikke mindst de meget dygtige formidlere og bodefolk fra nær og fjern, der var med til at trække reformationen ned i jord- og børnehøjde. Uden jer alle var Hertug Hans Festival 2017 ikke blevet det, den blev.

Tak også - og især - til alle hjælpere og frivillige, der sled og slæbte, bar og trak. Hertug Hans Festival 2017 var ikke lykkedes uden jer - hver og én!

Vi siger tak for i år - og glæder os allerede til næste år. 

Sæt kryds i kalenderen. Den 1. weekend i juni 2018 er der igen Hertug Hans Festival.

På gensyn og tak 

Hertug Hans Festival

 

 

  

Original

Hertug Hans Festival har siden 2015 løbet af stablen samtidig med en række andre store events i byen. Det sker i samarbejdet ORIGINAL. Det gør vi også i år. Bliv opdateret omkring hele eventet originalhaderslev.dk eller på Facebook